Rasarit-Apus

Statistica




Total online: 1
Musafiri: 0
Utilizatori: 1

Forma intrarii

Blog

Principala » 2011 » Martie » 4 » BIBLIA CITITA DE LANGA LUNA
7:32 PM
BIBLIA CITITA DE LANGA LUNA
BIBLIA CITITA DE LANGA LUNA



          In seara de ajun a anului 1968, cei trei astronauti: Frank Borman, James A. Lowell si William A. Anders, care au format echipajul lui Apolo 8, de la o distanta de 69 mile de luna, in timp ce aratau celor de pe pamant fata lunii si pustia lipsita de viata, si dupa ce au facut o descriere amanuntita a suprafetei lunare, deodata Borman a zis: "Pentru toti cei de jos de pe pamant, echipajul lui Apolo are un mesaj pe care vrem sa vi-1 transmitem".
        Apoi Anders incepu sa citeasca primele versete ale Bibliei cu descrierea creatiei: "La inceput Dumnezeu a facut cerurile si pamantul. Pamantul era pustiu si gol; peste fata adancului de ape era intuneric. Si Duhul Domnului se misca pe deasupra apelor. Si Domnul a zis: »Sa fie lumina!« Si a fost lumina. Dumnezeu a vazut ca lumina era buna; si Domnul a despartit lumina de intuneric". Apoi a continuat Lowel: "Si Dumnezeu a numit lumina zi, iar intunericul 1-a numit noapte. Astfel a fost o seara si o dimineata, aceasta a fost ziua intai.
Si Dumnezeu a zis sa fie o intindere intre ape, si sa desparta apele de ape. Si Dumnezeu a tacut intinderea si a despartit apele care sunt dedesubtul intinderii de apele care sunt deasupra intinderii si asa a fost. Si Dumnezeu a numit intinderea cer. Astfel a fost o seara si apoi a fost o dimineata; aceasta a fost ziua a doua".

         A urmat apoi Borman:
"Si Dumnezeu a zis sa se stranga la un loc apele care sunt dedesubtul cerului si sa se arate uscatul; si asa a fost. Dumnezeu a numit uscatul pamant, iar gramada de ape a numit-o mari. Dumnezeu a vazut ca lucrul acesta era bun".
        Aici, Borman s-a oprit cu cititul si a zis: "Si de la echipajul lui Apolo 8 incheiem cu un »Noapte buna« si Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti, pe toti de pe bunul pamant".
        Apoi Borman a facut urmatoarea rugaciune, care a fost auzita de milioanele de telespectatori: "O, Dumnezeule, da-ne viziunea ca sa putem vedea dragostea Ta in lume, in ciuda falimentelor umane.
Da-ne credinta sa ne incredem in Dumnezeirea Ta, in ciuda ignorantei si a slabiciunilor noastre. Da-ne cunostinta ca sa ne putem continua a ne ruga cu inimi intelegatoare si arata-ne ce poate face fiecare din noi spre a grabi venirea pacii universale. Amin"
. Si de pe pamant, de la Centrul Spatial, Mike Collins, cel ce tinea legatura cu nava cosmica, a repetat
"Amin".
Vizualizari: 397 | Adaugat de: Marius(Admin) | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:

Ceas

Statistica online

Cautare

Topuri

Grup Vocal Armony Top66 Statistici
Filme, muzica, divertisment - Director
SEO Romania
TOP-RO - Top siteuri din Romania

Calendar

«  Martie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Arhiva materialelor

Prietenii site-ului